Hanne & Anders
   
    Dagen - 09.08.2008
 
 

HISTORIEN BAK...

1999:
Nyttårsaften - På nyttårsaften var Hanne og Anders på samme fest. Hanne fra Raufoss fikk øynene opp for en tøffing fra Hunndalen, Anders.

2000:
3. mars - Raufossingen Hanne ber med seg Hunndølingen Anders på kino på Gjøvik. Før denne datoen har de vært sammen på forskjellige fester og et annet kinobesøk uten at ting har skjedd. Det viser seg at filmen, The Beach, gjør inntrykk - og plutselig var det gjort... De kunne betraktes som et kjærestepar.
Våren - Parets første utenlandstur - skoletur til Tyskland.

2001:
Russetida - Paret går under kallenavnene Hanners og Handers.
Våren - Uteksamineres fra Tranberg Videregående skole
Sommerferien - Drar på sin første ferie i sammen, Rethymnon på Kreta.
Høsten - Paret holder ut i 3 dager på Høgskolen i Gjøvik, hvor de egentlig skulle starte å studere, henholdsvis Radiograf og Dataingeniør. Paret fant ut at det i stedet for studier skulle ta et hvileår med jobbing. Senere samme høst flytter de sammen i kjellerleilighet på Englandsjordet.
1. desember - Paret forloves.

2002:
Høsten - Paret starter opp på Byggingeniør studier ved Høgskolen i Gjøvik.

2005:
Våren - Paret uteksamineres fra Høgskolen i Gjøvik som ingeniører i bygg. Anders har fått fast jobb hos Byggmakker Skattum, men sier opp når tilbudet fra Syljuåsen kommer. Hanne blir Anders' arvtager hos Skattum. Begynner senere samme år hos Oppland Bygg Consult.

2006:
Sommer'n - Paret kjøper tomt på Skoglund-feltet på Kopperud. Flytter ut fra leiligheten på Englandsjordet og inn på Anders' gutterom frem til huset på den nyinnkjøpte tomten står klart.
Sommer'n - Paret blir klar over at de skal bli foreldre.
Høsten - I slutten av august starter gravearbeidene ved tomta på Skoglund-feltet. Målet er å være inne til jenta kommer.

2007:
Vinter'n - Byggeriet skrider framover.
2. mars - Paret flytter inn i nytt hus.
6. mars - Paret blir ikke alene lenger - Ingeborg blir født på kvelden.

2008:
Sommer'n - GIFTEMÅL???

 
...tilbake til forsiden.